Lappeenranta

OPISKELIJOIDEN JA NUORTEN AIKUISTEN ILLAT LAPPEENRANNASSA

Ohjelmassa on yhdessäoloa, iltapalaa, rukousta, alustus ja keskustelua aiheesta mukavassa seurassa. Illat järjestetään Tiistaisin klo 18 Lähetyskodilla, koulukatu 27. 

Joukkoomme kuuluu nuoria aikuisia eri elämäntilanteissa. Meitä yhdistää halu elää Jumalan tahdon mukaisesti, Jeesuksen opetuslapsen elämää. Tähän elinikäiseen prosessiin haluamme kutsua Sinutkin mukaan – olet sydämellisesti tervetullut!

Kevät 2017

Kolme kohtaamista -illat sekä Lappeenrannassa, että Imatralla.

Kolme kohtaamista- iltojen keskiössä ovat seuraavat 3 asiaa:

Jumalan kohtaaminen. Raamattu ja Jumalan kohtaaminen ovat toimintamme tärkein peruspalikka. Jumala puhuu meille Raamatussa. Me taas puhumme Jumalalle rukouksessa. Rukous on Raamatun ja ehtoollisen ohella silta Jumalan kohtaamiseen ja oleellinen osa elämäämme.

Oman itsensä kohtaaminen. Jumala on kiinnostunut jokaisesta yksilönä. Jokaiselle meistä on paikka seurakunnassa, siksi kutsumme sinut mukaan toimintaamme. Jeesus ei uskonut seuraajilleen yhtään pienempää tehtävää kuin tehdä kaikki kansat Hänen opetuslapsikseen. Oman roolin löytäminen seurakunnassa, lähetystehtävässä ja lähimmäisen rakastamisessa on sen sydämelleen ottamista, mikä on Jumalan sydämellä.

Toinen toistemme kohtaaminen. Kolmannesta kohtaamisesta Raamattu puhuu monin innostavin ja kauniin sanoin. Kristittyjen keskinäistä rakkautta sanotaan Raamatussa juuri siksi asiaksi, josta meidät tunnetaan Jeesuksen opetuslapsiksi. Se on mahdollista, jos kohtaamme yhdessä Jumalan. Toistemme todellisessa kohtaamisessa olemme jatkuvalla kasvun paikalla suhteessa omaan itseemme ja maailmaan, jossa elämme.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

Ti 17.1. klo 18
Ti 31.1. klo 18
Ti 14.2. klo 18
Ti 28.2. klo 18
Ti 14.3. klo 18
Ti 28.3. klo 18
Ti 11.4. klo 18
Ti 25.4. klo 18
Ti 9.5. klo 18
Ti 23.5. klo 18

Taneli Ukkonen,
ESKL, nuorisosihteeri
puh. 045 1201058
taneli.ukkonen@sekl.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *