Tampere

Kaipaatko seurakuntayhteyttä, eväitä kasvuun kristittynä ja ihmisenä? Etsitkö omaa paikkaasi? Tule rohkeasti mukaan Kolme Kohtaamista -iltoihin. Olet tervetullut!

Kevään 2018 Kolme kohtaamista -illat Lähetyskodilla osoitteessa Hämeenpuisto 41, 33200 Tampere parillisten viikkojen tiistaisin:

20.2. ”Hyvän puhumisen taito.” Antti Koskenniemi
6.3. Raamattupiiri ILON vinkkelistä, Fil. 1-2 + Sanna Suutarin Skype –terveisiä lähetyskentältä
20.3. ”Ihmiskunta ja eläinkunta?” Ilkka Päiväsaari
3.4. Raamattupiiri ILON vinkkelistä, Fil. 3-4.
17.4.”Vanhempien kunnioittamisen taito” Atte Vallinen
1.5. 3K-porukka osallistuu Tampereen Jeesus -marssille
15.5.”Kristitty ”uskon vs. maailmallisuuden” harmaalla alueella?” – Kiperiä kysymyksiä ja syvällisen armollisia vastauksia.” Markus Korri

Kolme Kohtaamista on Jumalan, itsensä, toisten ihmisten ja ympäröivän maailman kohtaamista. Illoissa on yleensä raamattuopetus, joka kytkeytyy arjen elämään sekä antaa eväitä elämään. Lisäksi laulamme paljon, syömme iltapalaa ja päätteeksi on yleensä rukoushetki halukkaille. Iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat nuoret aikuiset itse.

Kolme Kohtaamista illat kytkeytyvät laajempaan kokonaisuuteen ja Tampereella kokoonnumme kaikenikäisten yhteisönä kokoon kaksi kertaa kuukaudessa Lähteellä! -iltoihin

Lisäksi on saunailtoja, leirejä, sporttiaktiviteetteja, luontoretkiä, retkiä erilaisiin tapahtumiin, illanviettoja, kirppareita yms. mitä mieleen pälkähtää!

Kysy lisää: miisa.kaija@gmail.com

Kansanlähetyksen muuta toimintaa Tampereella

Kolme Kohtaamista Tampere Facebookissa

Kolme Kohtaamista Tampere Instagramissa

Tampere

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *