Tampere

Kaipaatko seurakuntayhteyttä, eväitä kasvuun kristittynä kuin ihmisenäkin? Etsitkö omaa paikkaasi? Tule rohkeasti mukaan Kolme Kohtaamista -iltoihin. Olet tervetullut! Ehkä mietit: olenko liian vanha tai liian nuori joukkoon? Tule mukaan ja jos tuntuu siltä, niin tule toistekin!

Kolme Kohtaamista on Jumalan, itsensä, toisten ihmisten ja ympäröivän maailman kohtaamista. Illoissa on yleensä raamattuopetus, joka kytkeytyy arjen elämään sekä antaa eväitä elämään. Lisäksi laulamme paljon, syömme iltapalaa ja päätteeksi on yleensä rukoushetki halukkaille. Iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat nuoret aikuiset itse.

Kolme Kohtaamista illat kytkeytyvät laajempaan kokonaisuuteen ja Tampereella kokoonnumme kaikenikäisten yhteisönä kokoon kaksi kertaa kuukaudessa Lähteellä! -iltoihin

Olemme myös lähettävää joukkoa. Lähetämme lyhytaikaiseen lähetystyöhön tukemalla taloudellisesti ja rukoillen nuoria ja nuoria aikuisia. Lisäksi järjestämme joskus omiakin aktiomatkoja / kulttuuri ja opintomatkoja.

Lisäksi on saunailtoja, leirejä, sporttiaktiviteetteja, luontoretkiä, retkiä erilaisiin tapahtumiin, illanviettoja, kirppareita yms. mitä mieleen pälkähtää!

Tampereen kolmekohtaamista Ryhmä Facebookissafacebooklogo

Tampere

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *