UKK

Kenelle toiminta on tarkoitettu?

Kolme kohtaamista -toiminta on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille, jotka kaipaavat mahdollisuutta tutustua uusiin ihmisiin ja kasvaa uskossa Jeesukseen. Toiminnassa on mukana niin opiskelijoita, työssäkäyviä, välivuotta viettäviä, työttömiä, sinkkuja kuin pareja.

 

Olenko liian vanha Kolme kohtaamista -iltoihin?

Emme kysele Kolme kohtaamissa -illoissa papereita ovella, mutta valtaosa osallistujista on 18-30 -vuotiaita. Paras tapa ottaa selvää, oletko liian vanha iltoihin, on poiketa tutustumaan  – jos tuntuu sopivalta, niin tule toistekin!

 

Onko minun mahdollista vaikuttaa Kolme kohtaamista -iltojen sisältöihin?

Kolme kohtaamista -toimintaa suunnittelevat paikkakunnittain nuorten aikuisten vastuutiimit ja Kansanlähetyksen työntekijät yhdessä. Usein kauden ohjelmaa suunniteltaessa kysellään toiminnassa mukana käyviltä ideoita ja ajatuksia tuleviin iltoihin. Jos tahdot lähetä mukaan suunnitelutiimiin, nykäise työntekijää hihasta!

 

Onko Kolme kohtaamista -illoissa lastenhoitoa?

Kolme kohtaamissa -toiminnassa ei ole järjestetty lastenhoitoa. Mikäli etsit paikkaa, mistä löytäisit hengellistä toimintaa lastenhoidolla tai -ohjelmalla, ota yhteyttä Kansanlähetyksen työntekijään alueellasi. He kertovat, mitä toimintaa teille on tarjolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *