Raamattubreikki 2017

Raamattubreikki isompana kuin koskaan ennen!

Tämän kevään nuorten aikuisten Raamattubreikkiä vietetään 25. – 28.5.2017 Kansanlähetysopistolla teemalla ”Missä mun Koti on?”

Kyselemme yhdessä missä on koti, hengellinen koti ja Taivaan koti. Innostumme ja rohkaistumme Raamatun, rukouksen, pelailun ja chillailun äärellä. Kesän alkaessa myös biitsikentät käyvät kuumina!

Tarkka ohjelma julkaistaan pääsiäissunnuntaina 16.4.2017. Sitä ennen ilmoittautuvat saavat Raamattubreikin ”sika säkissä” tarjouksella hintaan 60 euroa /hlö. Ohjelman julkaisun jälkeen hinta on 80e/hlö.

HUOM! Oletko DIAKin tai Centrian nuoriso- tai diakoniatyön opiskelija? Ilmoittaudu mukaan Raamattubreikin ennakkoleirille ”Hänen Majesteettinsa palveluksessa” 24. – 25.5., niin saat koko Raamattubreikin hintaan 30e/hlö!

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Etunimi *
Sukunimi *
Halleluja! Olen DIAKin tai Centrian opiskelija ja ilmoittaudun mukaan Hänen Majesteettinsa palveluksessa -leirille
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa (jos joku muu kuin Suomi)
Edellinen osoite
tietokannan päivittämistä varten
Syntymävuosi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Sukupuoli *
Kotiseurakunta *
Muuta
Esim. jos olet talkoolainen, tai paikalla vain osan leiristä

Majoitus

Erityisruoat

Erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ne haetaan keittiöstä. Jos olet tyytyväinen linjaston tarjontaan, etkä jaksa hakea erityisruokaasi keittiöltä, valitse valikoista Kaikkiruokainen ja Tavallinen maito. Silloin emme valmista erityisruokaasi suotta.

Jos ruokavaliosi on hyvin rajoittunut, ota hyvissä ajoin itse yhteyttä keittiöömme keittio ät sekl.fi. Muista mainita mihin tapahtumaan olet tulossa 🙂

Allergiat, keliakia, sairaudet, ym.
Maitovalio
Lihavalio
Majoitustoive
(kenen kanssa haluat samaan huoneeseen?)
Ruksi vielä tuosta rasti: *